HTML

spartanstyle

Edzéseim, kaják, egészséges életmód.

Friss topikok

Linkblog

Edzésnapló indul...

Hefty 2013.05.09. 14:49

Mai naptól igyekszem újra posztolgatni a napi edzéstervemet. Heti 3x tartok közös edzést, ezért ezeken a napokon női, kezdő, haladó és haladó+ edzésprogramok is lesznek fent.

A mai edzés a fekvőtámaszról fog szólni, úgyhogy a t-rexeket kérném, hogy ma ne jöjjenek:)
Menü:
bemelegítés és nyújtás közé ékelt 30 perces fekvőtámasz rutin.
fiúk: 10 diamond/szűk, 10 normál szélességű, 10 extra széles, 10 superman és 10 csípőnél támasztott, a sorozatok között rövid pihenőkkel
lányok: a normált kivéve mindent térden támaszkodva kiviteleznek
haladók: a 10-es sorozatok között nincs pihenő, csak 50 után
haladó+: egyik láb végig a magasban és nincs pihenő csak 50 után

Így a mai edzés kb 1 órás lesz és terveim szerint fejenként 300-500 fekvőt fogunk lenyomni. Később megírom az eredményeket is:)

Kemény dolognak bizonyult a feladat, 6 kört irányoztam elő a csoportnak, hogy annyit illene csinálni, 10-re azt mondtam, hogy az már nagyon jó. A következő eredmények születtek(többen voltunk, ide csak azokat írtam be, akik facebookon bekommentezték az eredményüket)

Dombi Krisztián 11 kör
Bereczki László 8 kör
Kis Márkó 9 kör 10 szűk
Demkó Gábor
8 kör
Ruszin Norbi 8 kör
Dark Knight 13 kör

 

Szenvedéssel teli edzés volt, ez mérhető volt a keserves arkifejezéseken és az egyre sűrűsödő felüvöltéseken, most másnap reggel van és mindkét karom hihetetlenül gyengének érzem:)
          

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spartanstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr85291376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása