HTML

spartanstyle

Edzéseim, kaják, egészséges életmód.

Friss topikok

Linkblog

Recept: Édesség!!!

Hefty 2010.09.08. 10:28

Jól olvastátok tényleg édességet fogok ma bemutatni... Egy speciálisan elkészített túrógombócról van szó, amely nem csak finom, hanem kiváló szolgálatot tesz 1-2 hetente nagyobb mennyiségben az édességhiány, illetve a szervezet becsapása céljából. Ez utóbbira azért van szükség, mert ha csak diétázol és diétázol, akkor a szervezeted beáll az éhezésre és egyre kevesebbszer nyúl a tartalékaidhoz(zsír). Ennek elkerülése végett időnként nagyobb mennyiségben érdemes szénhidrátot fogyasztani diéta közben is. Nekem ez a kedvenc megoldásom erre a problémára:

250g (zsírszegény 5%-os) túróhoz:

1 tojás, 2 evőkanál búzadara, 3-4 evőkanál zsemlemorzsa (nagyon elvetemülteknek teljes kiőrlésű), folyékony édesítő, por állagú édesítő, 1 nagy pohár zsírszegény tejföl, 2 evőkanál olaj (ha nagyon odafigyelsz MCT-shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4, ha nem, akkor sima napraforgó)

Összegyúrod a túrót, tojást, dúzadarát, teszel bele folyékony édesítőt, majd gombócokat formázol (lehetőleg akkorát, amekkorát még körbe tudsz fogni az ujjaiddal,h ha a markodba veszed). Pici sóval vizet forralsz és kifőzöd a gombócokat. Akkor jó,h ha feljön a víz tetejére. Közben egy kis olajon megpirítod a zsemlemorzsát. Beleforgatod a gombócokat ráteszed a tejfölt, meghinted édesítővel és már túrhatod is befelé:)

JÓ ÉTVÁGYAT!

Ami az edzést illeti:

Kettlebell volt tegnap:

WU: gimnasztika, majd egy kis átmozgató 24kg-os bellel

Nyomások:
Rávezető nyomások:1x6-6/24kg, 1x6-6/32kg, 1x6-6/40kg

ÉÉÉÉÉÉÉÉS : 1x1-0/48kg SIDEPRESS!!!!
Kiment a kis rohadék végre. Ennek örömére azonnal el is pakoltam a beast-et és nekiláttam a nyomáslétrának a 40kg-os bellel:

3x1-1,2-2,3-3/40kg
Végül: 2x9-9/32kg kb pukkadásig fért ennyi

Pistol:
Törekedtem a lábam előltartásán, de így csak párat nyomtam +16kg-ba, mivel fáradt volt a lábam a tegnapi brazil jiu-jitsu edzéstől.

Ballisztika:
3x
5 clean, 5 swing, 5 high pull, (5 snatch ezt az alső két szériában külön csináltam meg az előzőektől, a harmadikban le is maradt, mert a hátam már széjjel volt)
használt golyó: dupla 20kg
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spartanstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr282279789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása